انتخاب زبان :      
استرالیا

ویزای تحصیلی:

استرالیا يك كشور انگليسي زبان است و از اين نظر بر بسياري از مراکز آموزشی ديگر كشورهای جهان برتری دارد. مراكز آموشي استرالیادر مقايسه با مراكز تحصيلي ساير كشورهای نيمكره ی غربي، از هزينه‌های زندگی و تحصيلی بسيار مناسبتر و سطح کیفی بالاتر برخوردار است.

 اعضای خانواده ی متقاضی از جمله همسر و فرزند زیر 18 سال شامل درخواست ویزا خواهند بود .

Independent ELICOS Sector visa-Subclass 570

این ویزا مختص به گذراندن دوره زبان الیکاس میباشد.(بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسیIELTS )

 Schools Sector visa-Subclass 571

این ویزا مختص به مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا دیپلم میباشد.

Vocational Education and Training Sector visa-Subclass 572

این ویزا که به اختصار " تیف "نامیده میشود، مختص به مقاطع تحصیلی در یکی از دوره های فنی و حرفه ای میباشد .

Higher Education Sector visa-Subclass 573

این ویزا مختص به متقاصیان تحصیل در یکی از مقاطع زبر میباشد:

- کارشناسی ارشد- Course work

- کارشناسی

- کاردانی

- Graduate certificate

- Graduate diploma

Postgraduate Research Sector visa-Subclass 574

این ویزا مختص به دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد-Research و دکترا(PHD) می باشد. 

 

شرایط لازم جهت درخواست ویزای تحصیلی:

- داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه

- داشتن مدرک زبان انگلیسی

- داشتن مدارک مالی مورد نیاز

- ...

 



تعداد دفعات مشاهده : 1396

ارزیابی آنلاین

ورود کاربران
 مرا به خاطر بسپار
گذرواژه را فراموش کرده اید؟
خبرنامه